zostawiłem dziś swoje na alektryke. termin całkiem znośny, zobaczymy ile wydam
Warsztat Warszawa ul.Syreny 14 Polecam!!!
Zwiń
X
-
Ja bym powiedział, że ceny w pełni 'humanitarne'.
W moim przypadku była usterka nietypowa - okazał się zmiażdżony przewód elektryczny czujnika intercoolera.
Stało to się po wymianie rozrządu w wyniku nieuważnego montażu - robił mi to ktoś inny.
Dodatkowo doszła wymiana przepływomierza (miałem go już kupionego wcześniej)
Cała usługa - podpięcie do kompa, jazdy próbne a potem zdemontowanie częściowe zawieszenia silnika, naprawa przewodu i montaż ... za robociznę 150 zł.
Nie odczułem, abym był w jakikolwiek sposób naciągany. Doprawdy widać, że wiedzą czego mają szukać.Nie zasuwam ! Prędkość zabija ! Włącz myślenie.
Komentarz
-
-
zadzwon do ASO i zapytaj o cene - wyeliminujesz tym samym jedna z mozliwosci.
co rozumiec pod haslem 'AUtobodex' ? serwis w okolicach Zyrardowa?
(kumpel mi cos o nich mowil, ale sam nie mam doswiadczen)
.... tym samym pozostaje jeden warsztat (z tych 3 wymienionych) ktory polecam z czystym sumieniem :szeroki_usmiechkazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Piotr_Za na wymianę rozrządu do do nich czy lepiej w ASO czy może lepiej Autobodex?O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Piotr_Zna wymianę rozrządu do do nich czy lepiej w ASO czy może lepiej Autobodex
Zresztą zadzwoń do nich masz telefon na 1 stronie i się zapytaj o rozrząd.
Czasami nie odbierają, ale się nie zrażaj :szeroki_usmiechpozdrowienia
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez aldamjakie obecnie koszty wymiany rozrządu (robocizna)?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez modocZamieszczone przez aldamjakie obecnie koszty wymiany rozrządu (robocizna)?140 KM @ 327 Nm
Komentarz
-
-
3 kzł? Czyżby chłopaki mieli już ASO :?:
Jak robiłem rozrząd w O1 2 czy 3 lata wstecz to części ori (wszystkie rolki, napinacz, pasek conti + nowa pompa wody) kosztowały 600zł (cena z rynku , nie kupowałem u nich) wymian rozrządu 350zł jak dobrze pamiętam. Więc skąd taka różnica ?Audi A4 1.8TFSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez aldam3 kzł? Czyżby chłopaki mieli już ASO :?:
Jak robiłem rozrząd w O1 2 czy 3 lata wstecz to części ori (wszystkie rolki, napinacz, pasek conti + nowa pompa wody) kosztowały 600zł (cena z rynku , nie kupowałem u nich) wymian rozrządu 350zł jak dobrze pamiętam. Więc skąd taka różnica ?
Komentarz
-
Komentarz